Üdvözöljük a Szajki-tavaknál!
Szajki-tavak
A Szajki-tavak évtizedek óta közkedvelt üdülő terület Vas megyében. Erdős területen, nyugodt környezetben egész évben várja a kikapcsolódni vágyókat. Ide nem ér el a város zaja, forgalma, zavartalanul élvezhető a tiszta levegő és a madarak éneke. A 11 tó közt vannak horgásztavak és strandolásra alkalmas tó is, ahol megannyi lehetőség kínálkozik a vizek, erdei túrák kedvelőinek a kikapcsolódásra, szórakozásra. A Szajki-tavak évtizedek óta közkedvelt üdülő terület Vas megyében. Erdős területen, nyugodt környezetben egész évben várja a kikapcsolódni vágyókat.

Téliesített apartmanjaink januártól decemberig várják Önöket! Téliesített apartmanjaink januártól decemberig várják Önöket! Téliesített apartmanjaink

magyar |  english |  deutsch
hu |  en |  de

Az alábbi form kitöltésével és elküldésével szívesen várjuk észrevételeit, kérdéseit illetve szállásfoglalási igényeit. Kérem írja meg nevét, telefonszámát, e-mail címét, hogy fel tudjuk Önnel venni a kapcsolatot. Válassza ki, melyik apartman érdekli, és minden egyéb észrevételét írja meg az Üzenet részben. Az Elküld gomb hatására mi értesülünk érdeklődéséről, és Ön is kap egy visszaigazoló e-mail üzenetet.
Az apartmanok foglalása során az Ön által választott apartmant előnyben részesítjük, de előfordulhat hogy a megadott időszakban nem szabad. Ha megadja telefonszámát, visszahívjuk.

Az alábbi form kitöltésével és elküldésével szívesen várjuk észrevételeit, kérdéseit illetve szállásfoglalási igényeit.

Apartmanok

A Szajki-tavaknál egész évben lehetőség van igényesen berendezett, új apartmanok bérlésére.
Árak 3000 Ft/fő-tól kezdődnek. Gyermekeknek kedvezményt biztosítunk, SZÉP kártyát elfogadunk!
Az apartmanok kivétel nélkül jól felszereltek: kényelmes ágyak, konyha (tűzhely, mikrohullámú sütő, hűtő, edények, étkészlet), TV magyar és nemzetközi adókkal, terasz, kerti kiülő, tűzrakó hely... Igény szerint wifi, kerékpár, ping-pong asztal, tollaslabda, egyéb játék használati lehetőség. Játszótér a strand bejárata mellett, szintén a közelben található.
Az apartmanoktól átlagosan ötven és háromszáz méteres távolságra helyezkedik el: strandbejárat, Kalandpark, horgásztavak, vendéglátó sor, túra és kerékpár útvonalak, játszótér.
Érdeklődni akár telefonon (0036-30-855-9332), akár e-mailben apartman@szajkitavak.hu, akár itt a weboldalon keresztül is lehet.

no-img

Heni Vendégház

Két szintes téliesített nyaraló wifivel, szintenként konyhával, fürdőszobával és WC-vel, legfeljebb 10 fő részére bérelhető, a szintek külön-külön is. Nagy terasszal, az udvaron bográcsozási lehetőséggel.

no-img

Elena Vendégház

Két szintes, téliesített nyaraló wifivel, szintenként konyhával, fürdőszobával és WC-vel. A szintek külön-külön is, de összességében legfeljebb 10 fő számára bérelhetőek. Az apartman infraszaunával is rendelkezik!

no-img

Fenyő Vendégház

A Fenyő Vendégház nagy teraszával, zárt udvarával és kényelmes belső terével nyugodt környezetben várja a pihenni vágyó családokat és társaságokat.

no-img

Jégkert Apartman

A Jégkert üzlet felett, strandra néző felső szint, konyhával, fürdőszobával, WC-vel, wifivel. Legfeljebb 4 fő részére bérelhető.

Szolgáltatások

no-img

Szajki-tavak Jégkert

Az 1998 óta a Szajki-tavaknál családi vállalkozásként üzemelő Jégkert kínálatában 30-40 féle kézműves fagylaltkehely, több mint 25 féle koktél közül válogathat. Csapolt-üveges sörök, borok, üdítő italok, hamburgerek, szendvicsek, röviditalok nagy választékban megtalálhatóak a kínálatunkban. Töltse szabadidejét a Szajki-tavaknál és élvezze szolgáltatásainkat! Nyitva:márciustól novemberig

no-img

Szajki-tavak Kalandpark

2011-ben nyitott a Szajki-tavak Kalandpark. A park egy „nagy játszóteret”, erdei drótkötélpályákat takar, amelyben minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelő élményt nyújtó szórakozási lehetőséget.
Weblap: www.szajkikaland.hu

no-img

Szajki-tavak Horgászat

Horgászási lehetőség a 4-5-ös számú tavakban(fürdő tó mellett) 06-22 óra között van. Felnőtt napijegy ára: 3000Ft, Ifjúsági napijegy: 1500Ft, Gyermek napijegy: 500Ft. További információk: - 2 bot engedélyezett - 2 nemeshal és 3 kg egyéb hal vihető el a napijegy árában. Az itt jellemző halak: ponty, amúr, keszeg, kárász, csuka.

no-img

Túra - Szabadidő - Strand

A Szajki-tavaknál és környékén különböző túralehetőségek közül lehet választani.
A gyermekek részére játszótér van kialakítva.
A Szajki-tavak zöld strandja pedig nagy területen, árnyékot adó öreg fákkal várja vendégeit.

Szajki-tavak története röviden

A Szajki-tavak általunk fellelt legkorábbi térképes említése az 1763-1787 között készült Első Katonai Felmérésben található. Ebben az időben a Csörgető patak vize által táplált kettő tó malmot hajtott a Szajki-tavaknál. A Szajki-tavak 11 tóvá alakításának munkálatait az 1900-as évek elején kezdték meg. A szükséges vizet a Csörgető ér felduzzasztásából nyerték, a tavakat gátakkal választották el egymástól. A Szajki-tavak melletti erdőkben a mai napig megtalálhatóak a korabeli idők egyes fái. Jelenleg a Szajki-tavak számozása Hosszúpereszteg irányából kezdődik, egytől egészen tizenegyig. A középső (hatos számú) tó keleti oldalán került kialakításra a jelenleg is üzemelő strand tó. A mára hatalmassá nőtt, árnyékot adó lombkoronával rendelkező fák közül több is sok évtizedes szemlélője a környék fejlődésének. A mai időkben a kettes-hármas-négyes-ötös számú tavak horgásztóként üzemelnek, a hatos számú a strand tó, míg a többi tó többségében halakat tenyésztenek.

Kapcsolat

Fishing

Programok

no-img

Aktuális hírek

Vas megye I. Megyenapja és XV. Polgármesterek Főzőversenye - 2017.08.20
Horgászverseny 2017.07.29
A napijegyes horgászat kezdete 2017.04.01
A Jeli Arborétum nyitása 2017-ben: 2017.04.01
Szajki-tavak triatlon 2017.06.10
Év fája 2017 Magyarország
Év hala 2017 Magyarországon
2016.11.04 - Gát felújítás a IV. és az V. számú tavakon

no-img

Vas megye I. Megyenapja és XV. Polgármesterek Főzőversenye - 2017.08.20

tovább...

no-img

Horgászverseny az V.számú tónál - 2017.07.29

Horgászverseny az V. számú tónál - 2017.07.29 06.00

no-img

Jeli Arborétum nyitvatartása 2017-ben

Nyitás: 2017.04.01.
Nyitvatartási idő:

Galéria

A microphone
A phone
A drone
Soundbox
A tablet
A camera
A typewriter
A tableturner
×

Nevezetességek

no-img

Horgászás

Horgászási lehetőség a 4-5-ös számú tavakban(fürdő tó mellett) 06-22 óra között van. Felnőtt napijegy ára: 3000Ft, Ifjúsági napijegy: 1500Ft, Gyermek napijegy: 500Ft. További információk: - 2 bot engedélyezett - 2 nemeshal és 3 kg egyéb hal vihető el a napijegy árában. Az itt jellemző halak: ponty, amúr, keszeg, kárász, csuka.

no-img

Erdőjárás, túrázás, bioszféra

A kirándulni, túrázni vágyóknak kíváló környezet a Szajki-tavak. Az erdők és tavak gyönyörűszép egyvelege az, amit itt a kirándulókat fogadja.

no-img

Tavak

A tavakon nyáron vizibiciklizni, csónakázni lehet, télen pedig a korcsolyázók számára nyújt sportolási lehetőséget a víztükör.

no-img

Strand

A Szajki-tavak füves strandja várja az úszni vágyókat, maximális vízmélység 2,5 m. Lassan mélyül, ezért az első 10 m alkalmas kisgyerekeknek is. Vízi biciklizési és csónakázási lehetőség is elérhető.